BODY SHOP -Peelıng-

IMG_5792

Body Shopa ne zaman girsem ürün ambalajları ve mağazanın renk ve tasarımından dolayı içimi tazelik ve temizlikle dolduran bir havası var. Bu yüzden de krem ve diğer kozmetik tarzı ürünlerinden çok temizleme ürünlerine yöneliyorum. Son gittiğimde de yukarıda gördüğünüz exfoliator  (Türkçesi tam karşılığını vermediği için İngilizcesini kullanıyorum) görevi gören ürünlerinden satın aldım.

IMG_5788

Soldan ilk gördüğünüz yüz tamponu, yıkama jelinizi yüzünüze eşit bir şekilde yaymak ve iyice nüfuz etmesini sağlamak için tasarlanmış tamamen yumuşak olmayan yapıda bir ürün. Alırken çokta gerekli olduğunu düşünmediğim bu ürünle yüzümü yıkadıktan sonra daha önceleri kesinlikle yüzeysel bir temizlik yaptığımın farkına vardım. Yüz yıkama jelim yüzümden akıp gidiyormuş meğer.. Pedin üzerine sadece fındık büyüklüğünde jel koymanız yeterli oluyor. Minik pütürlü yapısı sayesinde yüzünüzün kirden arındığını hissediyorsunuz. Kullandıktan sonra yıkayarak tekrar kullanıma hazır hale getiriyorsunuz. Fiyatı 7.90 tl.

IMG_5793       IMG_5799   IMG_5796

Ortadaki deniz yosunlu gözenek temizleyici karma yağlı ciltler için biçilmiş kaftan ama benim kuru cildimi ilk kullanımda biraz tahriş etti ancak kurutmadı da. İçindeki granüller oldukça sert, hemen eriyip gitmiyor. Bu yüzden cildi iyi temizlediğini hissettiriyor. Sanırım 34tl idi.

IMG_5786

Son olarak bu cici peeling eldivenleri vücut için kesenin yerine güzel bir alternatif. Eldiveni giyiyor sabun veya duş jelinizi elinize sürüyor ve kolay bir şekilde uyguluyorsunuz. Sertliği orta derecede; hem canınızı acıtmıyor hem de ölü derilerin gittiğini hissediyorsunuz. Bunun fiyatı ise 15 tl.

dididediki.. peeling yapmanın, cildi temizlemenin güzelliğin ve anti agingin ilk adımı olduğunu unutmayın, cildinize güzel bakın..

Bir Yorum Yazın